get to know دانستنیها و مطالب علمی
| ||
|
اگر چه پختن غذا برخی مواد سمی را کاهش می دهد اما در صورتی که از روش های نادرست طبخ استفاده کنیم مواد سمی زیادی ایجاد می شود. _________________________________________________________________________________________________________________________________________________ روغن های متفاوت دارای نقطه دود تفاوتی نیز هستند نقطه دود که بوی تندی دارد روغن شروع به تجزیه خون نی کند و گلیسرول اسیدهای چرب موجود در روغن به آکرولیئن تبدیل می شود. نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: مطالب علمیپزشکیتغذیه برچسبها: AradNorooziaradnoroozinorouziNorouziآرادنوروزیارادروغنسرخکردنیسرخ کردنینمکسم [ سه شنبه 27 خرداد 1393
] [ 10:46 ] [ Admin ] |
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |